Política de privacitat

Política de Privadesa d’Edutictac.es

Edutictac.es valora i respecta la privadesa dels seus usuaris i visitants. Aquesta Política de Privadesa descriu com recopilem, utilitzem, divulguem, transferim i protegim la vostra informació personal quan interactueu amb el nostre lloc web (edutictac.es) i els serveis associats. En utilitzar el nostre lloc web, accepteu les pràctiques descrites en aquesta Política de Privadesa.

 1. Informació que recopilem: Recopilem informació personal de diverses formes quan visiteu el nostre lloc web, us registreu en els nostres serveis o interactueu amb les nostres plataformes. La informació que podem recopilar inclou, però no es limita a:
 • Informació de contacte, com ara nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon.
 • Informació de registre, com ara nom d’usuari i contrasenya.
 • Informació demogràfica, com ara edat, gènere i ubicació.
 • Informació de pagament, quan sigui necessari per processar transaccions i pagaments.
 • Informació sobre les vostres interaccions amb el nostre lloc web i serveis.
 1. Ús de la informació: Utilitzem la informació recopilada amb les següents finalitats:
 • Proveir i mantenir els nostres serveis i continguts.
 • Personalitzar la vostra experiència al lloc web.
 • Processar transaccions i pagaments, quan sigui necessari.
 • Enviar comunicacions relacionades amb el servei, actualitzacions i notícies.
 • Realitzar anàlisis i millores del nostre lloc web i serveis.
 • Complir amb les nostres obligacions legals i reguladores.
 1. Divulgació de la informació: No venem, lloguem ni divulguem la vostra informació personal a tercers, excepte segons s’indica en aquesta Política de Privadesa o amb el vostre consentiment exprés.

Podem compartir la vostra informació personal amb:

 • Proveïdors de serveis que ens ajuden a operar el nostre lloc web i els nostres serveis.
 • Autoritats governamentals o aplicables en compliment de lleis i regulacions.
 • Tercers en cas de fusions, adquisicions o canvis en la propietat d’Edutictac.es.
 1. Galetes i tecnologies similars: Edutictac.es pot utilitzar galetes i tecnologies similars per millorar l’experiència de l’usuari i obtenir informació sobre l’ús del lloc web. En accedir al nostre lloc, accepteu l’ús d’aquestes tecnologies. Podeu ajustar la configuració del vostre navegador per bloquejar o limitar les galetes.
 2. Enllaços externs: El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No som responsables de les pràctiques de privadesa o el contingut d’aquests llocs. Us recomanem llegir les polítiques de privadesa d’aquests llocs web abans de proporcionar qualsevol informació personal.
 3. Seguretat de la informació: Implementem mesures de seguretat raonables per protegir la vostra informació personal. No obstant això, no podem garantir la seguretat absoluta de la informació transmesa per Internet.
 4. Canvis en la Política de Privadesa: Aquesta Política de Privadesa pot actualitzar-se periòdicament. Es notificaran canvis significatius en la mesura que ho permeti la llei aplicable.

Si teniu alguna pregunta o preocupació sobre la nostra Política de Privadesa o el tractament de la vostra informació personal, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals de comunicació proporcionats al nostre lloc web.

Feu un comentari

"edutictac.es