Android, el futur ja ha arribat

Android, el futur ja ha arribat

by Deleted user -
Number of replies: 1
Obric el tema dels sistemes operatius per a mòbils, crec que és força interessant anar valorant-los per tal de veure quines posibilitats tenen en educació.

- El cas és que he estat comprovant que és en un mòbil on realment té molt sentit Twitter, millorant el present.

- Si tinguerem un client de JClic per a mòbil potser seria més pràctic ensenyar a llegir als nostres fills en qualsevol context, tenint en compte el tema de la portabilitat i les cues que hem de fer a tot arreu. Una cua amb una experiència que et faça aprofitar el temps canvia realment l'experiència de fer la cua.

Amb JClic no necessitem internet, això és un valor afeit, no sé si el rendiment de Java farà que ens dure poc la bateria.

- Google Latitud, una eina molt interessant per tenir controlats els on són els nostres fills, però també per fer comunitat en un entorn pròxim. Soles he entés els seus avantatges quan l'he fer marxar al mòbil.

- El tema del correu en temps real dona és molt d'agraïr, tot i que el mòbil no el considere un dispositiu per produir molta informació, però és ideal per rebre-la.


Ara bé la petició...

Algú coneix un programa que funcione bé per gestionar les contrasenyes de forma eficient per a Android. A GNU/Linux utilitze Rebelation i a Mac el clauer de contrasenyes i 1Password.

Algú utilitza algun per a Android, és eficient... no tinc experiència amb aquest sistema. Qualsevol indicació em farà estalviar temps.


Moltes gràcies.

Salutacions i,
espai amb el torró.
In reply to Deleted user

Re: Android, el futur ja ha arribat

by Deleted user -
Moltes gràcies per obrir aquest tema... tinc la sort de utilitzar android al mòbil i estic encantat, el que arriba ara mateix són les tablets amb android a on la pantalla serà molt més gran i les possibilitats educatives també, sobre tot gràcies a la duració de la bateria i a que els preus aniran sent cada volta més competitius...

a veure si els reis em duen una xDDD


m'interessa també el tema de les contrasenyes però no tinc ni idea...