Adéu Linucentres, adéu

Re: Adéu Linucentres, adéu

by Deleted user -
Number of replies: 0

Gràcies per la informació.

El deixar a l'estacada als centres amb tanta celeritat, sense una solució alternativa a Moodle, que és el servei més crític que veig, realment és una feina.

Crec que aquest tipus de decisions et fa replantejar-te si cal fer cas omís a tot incloent la formació en centres, ja que concec casos d'entorns amb Moodle funcionant amb més de 1200 usuaris a ple rendiment on s'avalua mitjançant ferramentes automatitzades i ferramentes interpretatives tot a través de Moodle. On es porta un control molt seriós de l'aprenentatge dels alumnes.

El fet que no pugues migrar els usuaris a hostings privant i que des de conselleria no es done una solució a aquesta situació et fa pensar que la feina d'anys es pot anar al fem en qüestió d'un mes, ja que migrar tots els serveis al server local de Lliurex és inviable tant per recursos informàtics (no hi hauria prou ordinadors ni prou amble de banda per asumir això) com per recursos de temps d'execució i localització.

Estem davant un pas enrerre? Voldria pensar que no.

Entenc que la seguretat en un entorn on hi ha informació confidencial és crítica, però, no puc entendre aquest pas tan dràstic i generalitzat, sense avaluar la feina qualitativa de cada centre.

Esperem que abans del moment del tancament de Linucentres es done una solució per migrar plataformes com Moodle, Atutor, Mahara, etc.

En cas contrari caldria replantejar-se la funció de les TIC als centres, ja que en aquest moment sembla que estem davant d'un carreró sense eixida, esperem que finalment no siga així.

Salutacions