problemes amb clients lleugers i lliurex

problemes amb clients lleugers i lliurex

by Deleted user -
Number of replies: 2

Bones,

Divendres ens van arribar clients lleugers per renovar l'aula d'informàtica. Són HP molt xulos. el problema és que al provar un d'ells m'he trobat en que a la pantalla no apareix tota la pantalla de lliurex i per poder vore la barra de baix he de moure el ratolí. També a dreta i esquerra. He intentat canviar resolució i demés però no he pogut arreglar-ho.

Disculpa Alfons estic editant la meua entrada perquè no m'havia adonat que tu ja havies detectat i exposat aquest problema.

Ací estan les fotos

IMG_20150601_080810%20%281%29.jpg

Alguna idea? Gràcies!IMG_20150601_080821%20%281%29.jpgArreglat

He canviat la resolució de pantalla i ho he arreglat però al reiniciar torna a aparèixer amb la configuració de pantalla mal

Salutacions

In reply to Deleted user

Re: problemes amb clients lleugers i lliurex

by Deleted user -

Hola Francesc Juan,

He afegit una solució a aquest problema a wikimanuals. Aquesta solució me la va donar una tècnic del SAI.

Una pregunta: Eixos clients lleugers tarden en iniciar sessió? Jo tinc uns quants amb Lliurex 15 en el servidor i terden moooolt en iniciar sessió. Una vegada inicien, van prou bé.

In reply to Deleted user

Re: problemes amb clients lleugers i lliurex

by Deleted user -

Hola, he solucionat el tema de que els clients lleugers tarden molt en iniciar sessió. Després de fer una actualtizació del server i del mirror he creat una imatge LTSP nova. No m'ha valgut actualitzar la imatge LTSP que hi havia.

Salutacions