Estat d'alarma i oferiment d'espai al Moodle d'EduTicTac

Estat d'alarma i oferiment d'espai al Moodle d'EduTicTac

by Deleted user -
Number of replies: 2

Bon dia, davant l'actual estat d'alarma la Comunitat EduTicTac ofereix aquest espai a tots els grups relacionats amb l'educació que necessiten un lloc web on organitzar-se. Per activar-ho sols tens que contestar aquest missatge, enviar un privat o contactar amb la Comunitat en el grup de Telegram.

Aquesta és una instal·lació de Moodle actualitzada a l'última versió 3.8 a la qual no donem ús i volem que qui tinga necessitat la puga aprofitar en aquest moment tant particular.

Salutacions.

In reply to Deleted user

Re: Estat d'alarma i oferiment d'espai al Moodle d'EduTicTac

by Deleted user -
Hola sóc Roque, professor i coordinador TIC del centre d'adults Mercè Rodoreda d'Elx.

En el meu centre tinc la necessitat de crear un curs Moodle per a un professor que utilitzava Aules i ara mateix està tancat per als alumnes.
Voldria aprofitar l'oportunitat que ofereixen, a més agrair-los la seua col·laboració oferint el seu espai, per a demanar-li poder crear un curs per a aquest company.
Possiblement després li transferiré aquest compte perquè puga utilitzar-la o atorgar-li privilegis de docent en el curs.

Moltes gràcies Roque.
In reply to Deleted user

Re: Estat d'alarma i oferiment d'espai al Moodle d'EduTicTac

by Deleted user -

Hola.
Moltes gràcies per endavant, comunicar-li que ja no és necessari. Hem muntat un Moodle, ja que encara disposem de Linucenter i aprofitarem aquest recurs mentre puguem fer-lo.
Al final ens hem decantat per aquesta solució ja que són diversos els professors que volen utilitzar Moodle per a poder exportar-ho a Aules  quan puguen utilitzar-ho els nostres alumnes.

Una cordial salutació, Roque.