exportar importar lliurex pmb

exportar importar lliurex pmb

by Deleted user -
Number of replies: 5

Hola a totXs

Tenia el programa de gestió de biblioteques al servidro de bilioteca i ara l'he posat al server de centre. El probema és que exporte la còpia de seguretat lliurex .sql i la intente importar al servidor de centre però no passa res. Em demana el fitxer, li carregue el fixer em diu pujant.... i acaba sense cap missatgeperòla còpia no s'ha carregat. Alfú que haja carregat una còpia d'un ordinador a un altre em pot dir si faig mal alguna cosa?

Gràcies i salut

In reply to Deleted user

Re: exportar importar lliurex pmb

by Deleted user -

No conec PMB però crec que esta fet amb php i mysql. És possible que hages de modificar php.ini (en lliurex està en /etc/php5/apache2/php.ini) perquè accepte arxius en els formularis més grans. No sé si la importació és directament amb PMB o si ho fas amb phpmyadmin. En tot cas, mira el teu php.ini i canvia les línies on posa upload_max_filesize per esta altra upload_max_filesize = 120M la qual et permetrà pujar arxius al servidor de 120 M (posa la grandària que desitges) .

De pas, per si de cas, canvia  post_max_size per post_max_size = 130M perquè pugues enviar en els formularis arxius d'esta grandària (si et fa falta, clar).

Una vegada fets els canvis, reinicia el servidor perquè s'active.

No t'ix cap missatge d'error perquè per defecte, a l'instal·lar Apache i php, l'opció que mostre els errors de requeriment està desactivada. 

Si vols veure si t'ix algun error, en el mateix php.ini canvia display_errors = Off per display_errors = On per a veure si et dóna algun error a l'importar l'arxiu si ho fas amb PMB (assegura't que no té un ; a l'inici de la línea, que no este comentat) . Però després torna-ho a posar en Off perquè no apareguen missatges que no són necessaris en les pàgines.

Prova-ho a veure si esta ací el problema.

Salutacions

In reply to Deleted user

Re: exportar importar lliurex pmb

by Deleted user -

Bon dia!

Tema resolt, perdoneu la tardança però he anat proude cul. El tema, efectivament, era la grandaria de l'arxiu i fent el que comenta Antonio es solventa.

Gràcies Antonio!

Ara ja puc accedir al pmb des de qualsevol ordinador del centre.

In reply to Deleted user

Re: exportar importar lliurex pmb

by Deleted user -
Encantat d'ajudar. El que a podria pasar es que si es un server de conselleria, pot ser que quan el actualitzes torne el php.ini a la configueacio inicial. Si et pasa aixo, es podria arreglar en un htacces apropiat en la carpeta de l'aplicacio. No t'ovlides de fer copies de seguretat de rant en tant Salut
In reply to Deleted user

Re: exportar importar lliurex pmb

by Deleted user -

Una pregunta Antonio, vols dir que amb la directiva ".htaccess" ens podem saltar el límit de la configuració global del servidor?

Jo tinc un hosting a internet amb eixe problema, i l'administrador no vol pujar eixe límit, ho podria fer jo per al meu domini?

In reply to Deleted user

Re: exportar importar lliurex pmb

by Deleted user -

En principi si es pot. Falta veure com te configurat el servidor el administrador, perquè igual no et deixa llegir el htacces. Te envie un arxiu htacces perque ho probes. Si té php5, i no funciona el que te envie, proba a camviar els comndos per aquestos:

php5_value upload_max_filesize 50M

php5_value post_max_size 50M

Posa el htacces en la arrel de la carpeta, serà el primer arxiu que llñegisca la aplicació. Recorda que es un fitxer ocult i per a veure-lo has de activar l'opció de veure aquest tipus de fitxer. En el servidor ho voras, en el ordinador no.

Però en el meu servidor si funciona el htacces que te envie.