socorro no es potentrar en itaca

Re: socorro no es potentrar en itaca

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola, la veritat és que no havia seguit molt aquest fil perquè no ens havia passat el problema. Però ara sí, i no està solucionat.

Tenim a la sala de profes un servidor i 4 clients lleugers amb Lliurex 14. Tot funcionava correcte amb la versió 14.06.0?? Però el divendres passat vam actualitzar a la 14.06.0.86 (Qui me manaria anar a les jornades Lliurex!) I van començar els problemes.

Problema 1. En els clients lleugers no funciona el Flash (versió 11.2.202.440) amb Firefox. Així que no es pot entrar en ITACA. Solució: Hem instal·lat el Chrome i ja funciona (a mi no m'agrada el chrome però què anem a fer). Hem provat tot el que es diu en aquest fil (esborrar els arxius ocults del home de l'usuari, editar el lts.conf) però no va.

Problema 2. En els clients lleugers s'ha desconfigurat el teclat. Ara no va la ñ i tots els símbols no alfanumèrics estan canviats. Solució: Anar a "Apliacions>Administració de Lliurex>Ferramentes del sistema" > "Entrada de text", afegir una font d'entrada (català o espanyol) i ficar-la la primera. El que no he pogut comprovar encara és si aquesta solució és permanent o cal fer-ho cada vegada que entres.

Problema 3. El plugin de Firefox per a obrir PDFs ens bloqueja les fotocopiadores i no es pot imprimir. Solució: descarregar primer el PDF i impromir-lo amb l'Evince o el Adobe Reader.

En fi, us ho dic per a que pugueu preveure estos problemes si algú va a actualitzar.

Salutacions