Comprar clients lleugers

Comprar clients lleugers

by Deleted user -
Number of replies: 5

Tenim l'aula d'informàtica feta una pena i havia pensat en anar comprant clients lleugers per anar substituint els clients de l'aula que es troben en un estat lamentable. He pensat encetar aquest fil per veure si algú de vosaltres sapon comprar-los i si són molt cars. Supose que al no tindre disc dur,ni gran part dels components d'un ordinador d'escriptori poden ser molt més barats però no trobe cap lloc on els  venguen. També tinc ganes de que aparega la versió de lliurex per a raspberry pi per experimentar amb ella. He utilitzat ordinadors vells com a clients lleugers però quan no falla la font d'alimentació ho fa la placa base i així no es pot treballar. Podriem contar les nostres experiències si us sembla.

Salutacions

In reply to Deleted user

Re: Comprar clients lleugers

by Deleted user -

Jo vaig pensar el mateix però per a la meua sorpresa quan els vaig trobar eren quasi més cars que un ordinador complet per això vaig optar per ordinadors de serie amb linux.

En concret aquestos http://www.vantpc.es vaig trobar una oferta en una gran superficie i van eixir molt bé de preu, de qualitat també estan molt bé.

Content i feliç ;)

In reply to Deleted user

Re: Comprar clients lleugers

by Deleted user -

Prenc nota, Samuel: 219 €, està molt bé. Els últims PCs que vaig comprar estaven per uns 300 euros però sense Ubuntu preinstal·lat. He tingut problemes de kernel i amb la gràfica en els equips dels últims 2 anys. Anirem a per equips amb Ubuntu en grans superficies. No és mala idea.

Salut.

PD. M'encanta que hi haja una entrada amb la solució del problema de les targetes gràfiques: http://www.vantpc.es/preguntas-frecuentes-faq/al-actualizar-ubuntu-el-sistema-no-inicia-el-modo-grafico

In reply to Deleted user

Re: Comprar clients lleugers

by Deleted user -

Bones.

Interessant.

He estat mirant que alguns terminals lleugers tenen USB 2.0 i 3.0, targeta digital, badia per posar una targeta de memòria...

Cal no oblidar el tema del soroll, els terminals lleugers apenes fan soroll.

Sí, tot un detall que donen la solució als drivers no inclosos al kernel de la targeta gràfica d'AMD. Caldria prendre nota del procediment...

Salut

-------------------
Un ordinador és per a mí la ferramenta
més sorprenent que hagem ideat.
És equivalent a una bicicleta
per a les nostres ments.
Steave Jobs (1955-2011)
In reply to Deleted user

Re: Comprar clients lleugers

by Deleted user -

Després de veure els preus dels terminals lleugers i que digueu que no carreguen flash com a client lleuger lliurex, de moment els abandone.

Sobre soroll, heu de provar l'equip que han enviat per als depatxos de directors i directores. És un PC molt silenciós.

Parlant de soroll, els ventiladors del switch de la sala de professorat fa més soroll que la suma d'equipament que hi ha (6 PCs, 2 impressores, 2 fotocopiadores)... bé, les impressores i fotocopiadores també fan prou soroll. Crec que serà bò per a la salut que l'envie a un soterrani.

I els ventiladors del macrolan també fa prou soroll.

In reply to Deleted user

Re: Comprar clients lleugers

by Deleted user -

Solicita al SAI material nuevo. Como ya os escribí, nos acaban de instalar 15 clientes ligeros nuevecitos. Nos han tomado como experimento, pero bendita la hora. Tienen el inconveniente de que no se ven las páginas con flash por cuestiones del kernel o del núcleo de Lliurex, no sé, pero el rendimiento general ha mejorado notablemente: arranque, velocidad de transmisión de datos... Supongo que si comprueban que funcionan bien, es porque estarán pensando en la renovación de estas aulas de informática tan sufridas y tan machacadas.