Hello Ubuntu 14.04

Hello Ubuntu 14.04

by Deleted user -
Number of replies: 0

Bones.

Volia compartir breument l'experiència sobre algunes coses que han suposat la migració d'Ubuntu 13.10 a 14.04.

Punts destacables:

  • Migració neta, va funcionar tot a la primera exceptuant algunes coses que comente.
  • Moodle: passa de Moodle 2.2.6 → 2..5.5. Em va semblar excel·lent, la idea era no manternir-lo i anar pujant mitjançant versions estables contrastades. La cosa ha funcionat.
  • Wordpress: sols un problema. Tinc configurat un multisite que no vaig resoldre convenientment en la versió anterior i en aquesta estic aprenent a fer-ho. Finalment he desactivat el multisite canviant wp-config.php sense debianitzar fins que m'aclarisca.
  • Unity per a mí és transparent, ja que va anys que vaig optar per utilitzar Fluxbox amb un fum de comandaments programats al teclat. L'experiència no pot ser millor. Fins i tot quan utilitze Mac OS X ho tire a faltar.
  • Aquesta versió és LTS, he pensat que la versió LTS potser una garantia per tal que funcione tot al llarg de la vida d'una màquina 5 anys són sufients per traure-li el suc a una màquina orientada a les tasques normals, però potser 15 anys serien esperables per utilitzar sols text i navegació basada en text, sembla que amb GNU/Linux és possible.

Salut

---------------------------
«Admetre que teni alguna cosa que veure amb les nostres pérdues És el primer pas per a la recuperació». —Allan Cox Compromés pogramador del kernel de Linux des dels incis fins al 2009.