Estudiant música amb Lliurex

Re: Estudiant música amb Lliurex

by Deleted user -
Number of replies: 0

Hola Paqui.

He estat provant el servei que nomenes, Noteflight. Una passada, m'ha agradat molt. Moltes gràcies per nomenar-ho.

Sens dubte el futur està al núbol.

Noteflight és molt fàcil i intuitiu d'utilitzar, molt més que Denemo, el qual també té alguns problemes d'estabilitat, però jo buscava dues coses:

  • Que es poguera seguir la partitura per aprendre-la.
  • Que es poguera imprimir.

Denemo fa tot això molt bé, tot i que es necessita una miqueta de pràctica per escriure la partitura de forma productiva.

Si es pugueren pujar les partitures a un mirror compartit ja seria perfecte. A l'estil d'Anki per estudiar flashcards.

Noteflight aporta simplicitat. M'he quedat de pedra en veure la qualitat del servei. La pega és que no és software lliure. Tot i que entenc que la gent s'ha de guanyar la vida, el software lliure t'aporta llibertat de provar, d'aprendre i d'evolucionar amb el temps sobre l'esforç d'altres. Mai comences des de zero.

He trobat a faltar poder compartir la partitura i poder fer que els alumnes puguen estudiar a casa. Supose que pagant això funciona, però no és precisament barat per l'educació pública.

Sempre es pot fer una captura de pantalla, però manca la música... Sempre es pot fer una captura en vídeo, però manca la interacció...

Amb Denemo pots baixar el tempo, el temps d'execució, cosa molt interessant si estàs estudiant flauta.

Ja m'agradaria ésser un home del Renaixement. Ja m'agradaria arribar a fer les coses com algun dels companys que he conegut al llarg del temps ;))), però gràcies pel cumplit.

Diuen que la millor manera d'ésser productiu és rodejar-se de gent productiva, és per això que estic en aquesta comunitat, la interacció entre nosaltres sempre et fa créixer i mirar més enllà, i com no, acabes anant més lluny, més del que hauries fet assoles.

Això és el que més em fascina del software lliure, no sols és un producte, també és un procés que acaba transformant les persones, fent-les més sàbies i solidaries.

Supose que la força de Lliurex a l'entorn educatiu radica ahí, però es necessiten les ulleres de l'experiència per poder desxifrar-ho, per descobrir-ho. Ahí entren en joc els mestres d'èlit, aquells que són capaços de veure més enllà dels objectius, dels criteris d'avaluació i de les competències, perquè es fixen en les persones i en les seues necessitats.

Respecte al funcionament de Llilurex estic cada dia més content. Utilitze la versió Lite sobre un Pentium III per escriure en text pla. M'encanta que tarde poc en arrancar i necessite 2 segons per apagar-se. No he instal·lat complements. L'utilitze per crear documentació que després potser acabe en un EXELearning, o en documents creats amb Sphinx en cas que no es necessiten exercicis.

Sens dubte menys és més.

Els ordinadors d'aula s'estan quedant enrere, cada vegada més es necessitaran coses més específiques i lleugeres.

Interessant el futur pròxim.

Salut