Biblioteca i programa PMB

Biblioteca i programa PMB

by Deleted user -
Number of replies: 2

Estem organitzant la nova biblioteca del centre i ens han sorgit alguns dubtes que passe a comentar.

Gran part dels llibres de la biblioteca es troben repartits en les diferents aules com a biblioteca d'aula i voldriem saber si al PMB es pot registrar el llibre i fer constar on es troba. Sols observem que apareix la biblioteca i "bibliobús" Com ho teniu els que ja utilitzeu el programa?

Un altre dubte que em planteja el biliotecari és referents als teixells que númeren els llibres legons l'ordre de registre. Per a desprès col·locar-los a les prestatgeries com ho feu? Per què clar allí estaran per secciions: infantil, primer cicle,.....i en quin ordre els posem?

Per últim pensem que la manera de posar els llibres a la biblio hauria de ser amb gomets o alguna cosa així per ordenar-los segons edats i gèneres textuals...Algú té idees?

El programa PMB està molt bé per a una biblioteca de barri o tradicional però es podria fer una adaptació "escolar" de manera que donara solucions a la problemàtica dels centres? La veritat és que si poguerem imprimir el teixell amb el codi de barres però també amb el simbolet de on ha d'anar el llibre per poder buscar-lo amb facilitat seria genial i per una altra banda no necessitem el 90 % de les funcionalitats fantàstiques que té el programa en un centre d'infantil i Primària. Gràcies per la vostra atenció.

In reply to Deleted user

Re: Biblioteca i programa PMB

by Deleted user -

 

El problema de fer constar on es troba, es pot solucionar creant un armari. El nom de l'armari pot ser qualsevol, per exemple. Aula Infantil 1

Ho vaig utilitzar per a crear armaris amb el nom dels departaments i poder ubicar els llibres que hi havien.

In reply to Deleted user

Re: Biblioteca i programa PMB

by Deleted user -

Gràcies Emili! La solució és perfecta. No ho havia vist.El cas és que el programa no l'hem utilitzat encara i fins que ens acostumem a ell ens passaren estes cosetes.