Lliurex i sgd

Lliurex i sgd

by Deleted user -
Number of replies: 3

Hola,

Algú utilitza un client de sgd en lliurex. Estic intentant utilitzar un client de sgd en una versió 11.09 de lliurex per a escriptori i tinc problemes amb la màquina virtual de java.

 

 

In reply to Deleted user

Re: Lliurex i sgd

by Deleted user -

Quin problema tens? Ho puc mirar demà per vespre.

In reply to Deleted user

Re: Lliurex i sgd

by Deleted user -

Hola companys.

Gràcies als comentaris del programa SGD anteriors vaig estar buscant una solució per al meu centre, que no utilitzem res que se li parega ni de lluny. És un centre d'Adults on tot és flexible, però les solucions les has de cercar tu mateix.

El cas és que vaig instal·lar el plugin Attendance a Moodle per tal de passar llista i... una canya. Ara podem passar llista cada dia, en directe o en diferit, si se t'oblida passes llista a casa, ara ja coneixem als alumnes.

El cas és que et deixa editar les categories així doncs hem establert:

A - Assisteix - 3 punt

R - Arriba tard - 2 punts

J - Justifica la no assitència - 1 punt

F - No assisteix - 0 punts

Com sabéu Moodle et deixa ponderar els continguts per tal que pesen més o menys a la nota final, d'aquesta manera l'assitència es veu reflectida objectivament a la nota final. Cada alumne pot consultar on-line els dies concrets que assisteix o no.

Amb Moodle tot es fa transparent, si és ben cert que primer dona molta feina de configurar, matricular, pujar materials, etc... després són tot avantatges.

Podéu trobar el plugin ací [1], per veure captures de pantalla ací [2].

[1] http://docs.moodle.org/22/en/Attendance_module

[2] http://moodle.org/mod/data/view.php?d=13&rid=1062

No envia notificacions per SMS, però és una solució estupenda, integrada en el curriculum i contextualitzada a l'aula. Nosaltres fem servir la versió de Moodle 1.9 per causes de que en setempre Linucentres amb la versió de Php no donava opció a instal·lar altra versió més moderna. El criteri ha estat sempre: tractant-se de Moodle prioritzem l'estabilitat, «si funciona no ho toquem».

No és SDB, però pots passar llista des d'un tablet, un ordinador d'aula, des de la sala de profes i fins i tot des de casa si no t'has enrecordat. Tot sincronitzat en temps real.

Cost: 0 € + el temps de cada mestre.

Salut

In reply to Deleted user

Re: Lliurex i sgd

by Deleted user -

Ja funciona . He instal·lat la versió SGD per a  linux. L'he baixat des de la pàgina de client.

Ara toca instal·lar la impresora i l'escaner.

Salutacions