Un bloc a edutictac

Un bloc a edutictac

by Deleted user -
Number of replies: 1

Hola companys, per als que em seguiu en twitter ja sabeu que tinc un bloc, http://sasogu/edutictac.es alguna volta m'ho vaig plantejar però mai arrivaba el moment. Pareix que enguany ha sigut el moment i la veritat és que li estic agafant gustet al tema per a sorpresa meua. 

Estic molt gratament sorprés també del funcionament de Worpress el soft lliure que el fa funcionar, ho gestione tot des d'un panell d'administració molt senzill amb el que puc actualitzar el mateix Worpress ho fer còpies de seguretat de la base de dades, a més d'instal·lar extensions.

Tot això per a fer-vos l'oferta de qui vullga tindre en bloc de Wordpress en edutictac.es està convidat, ja sé que la majoria ja teniu el vostre bloc però wordpress incorpora una eina d'importació que la podeu fer servir... vos pegue les possibilitats

Blogger Instal·la l'importador de Blogger per importar entrades, comentaris i usuaris d'un bloc de Blogger.
Blogroll Instal·la l'importador de llistes d'enllaços per importar enllaços en format OPML.
Convertidor de categories i etiquetes Instal·la el convertidor de categories i etiquetes per convertir categories existents a etiquetes o etiquetes a categories, segons escolliu.
LiveJournal Instal·la l'importador del LiveJournal per importar entrades del LiveJournal amb la seva API.
Movable Type i TypePad Instal·la l'importador de Movable Type per importar entrades i comentaris d'un bloc de Movable Type o TypePad.
RSS Instal·la l'importador de RSS per importar entrades d'un canal RSS.
Tumblr Instal·la l'importador del Tumblr per importar entrades i mèdia des del Tumblr fent servir la seva API.
WordPress Instal·la l'importador del WordPress per importar entrades, pàgines, comentaris, camps personalitzats, categories i etiquetes des d'un fitxer d'exportació del WordPress.

Així si vos animeu només teniu que dir-me el nom que voleu que pose en la direcció d'edutictac i vos el facilitaré per a que trastelleu...

Salut ;D