Taula de continguts

Accés per a docents

Qualsevol docent que tinga accés a Itaca pot accedir a Aules, sense necessitat de cap sol·licitud, sincronització o acció addicional per part de la direcció o la coordinació TIC del centre.

L'accés es realitza mitjançant l'adreça https://aules.edu.gva.es

https://aules.edu.gva.es

És molt important triar la plataforma amb la que aneu a treballar (ESO, Primària, FP…). Feu clic i accediu a la pantalla d'autenticació.

En la part dreta de la pantalla apareix l'espai per a indicar el nom d'usuari i la contrasenya.

Per a les i els docents, el nom d'usuari (NIF) i la contrasenya són els mateixos que per a Itaca. Per això, en cas de no recordar la contrasenya, se segueix el mateix procediment:

Accés per a l'alumnat

L'alumnat s'autentica amb el NIA com a nom d'usuari. La seua contrasenya inicial es compon de les tres primeres lletres del seu cognom en minúscules (sense accents) i la seua data de naixement en format DDMMAA. Així, per exemple, un alumne anomenat Juan Pérez García, nascut el 25 d'abril de 2001 tindrà com a contrasenya per250401.

En cas que l'alumne/a oblide la contrasenya, hi haurà dues possibilitats:

La meua pàgina inicial

Una vegada autenticats, la plataforma ens redirigeix automàticament a la nostra pàgina inicial. Aquesta és una de les pàgines més útils de Moodle. Mostra d'un cop d'ull tots els cursos en què estem matriculats.

Si feu clic damunt del vostre nom permetrà desplegar les diferents opcions del menú d'usuari:

En la part superior apareix una capçalera fixa amb el nom de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la resta de la pàgina s'estructura en dues columnes:

Un aspecte interessant a destacar és que podem, prement el botó de la cantonada superior dreta, anomenat Personalitza esta pàgina, personalitzar els elements de la nostra àrea, de manera que ens siga més senzill accedir o visualitzar els diferents elements.

Mitjançant aquesta personalització, podrem canviar l'ordre en què es mostren els cursos, així com afegir blocs personalitzats que s'adapten a la nostra forma de treball. A més, apareixeran dos botons en color roig que ens indicaran que la pàgina està sent editada.