Estem vivint els últims dies de curs i volem compartir aquestes fotos d'uns grans moments per a recordar,
clic a les imatges:
Jocs d'aigua Último día de curso
Els ecosistemes Dia Mundial del Medi Ambient
Últim dia a l'Hort! Portada Treballs
Enguany participem a l'esdeveniment Scratch Day 2018 que es celebra en tot el món. Punxeu el mapa i ens trobareu:
Entreu a la web ROBÒTICS i veureu la informació i activitats.
Una de les activitats programades per a les Jornades Culturals 2018 es la decoració de les portes de les aules del Col·legi amb un dibuix (amb estil caligrama) d'una dona científica.
La nostra és Bárbara McClintock: científica d'Estats Units guardonada amb el Premi Nobel de Medicina en 1983. Podeu llegir més ací: Mujeres con Ciencia.
Si voleu veure més fotos mireu l'àlbum.
Els alumnes del centre amb els seus mestres, han participat en aquest Calendari, sumant-se al repte col·laboratiu: "Mujeres en la Història" junt a altres centre escolars tant de primària com de secundària.
Cada classe havia de triar una dona important, al llarg de la Història, fer una xicoteta ressenya biogràfica i un dibuix.
Les biografies podien "enriquir-se" afegint-hi un Codi Qr amb altra informació codificada, com una web, un vídeo, imatge, etc per a després escanejar-ho amb la tauleta o mòbil.
Els dies 9, 10 i 11 d'abril es duran a terme al nostre centre les Jornades Culturals 2018 amb el títol: "Científiques amb MAJÚSCULES", dedicades a les dones i la Ciència.
Els recursos i totes les activitats, que s'han fet al col·legi des del mes de gener i les que farem durant les jornades culturals relacionades amb les dones i la ciència, estaran arreplegades al espai web: (clic a la imatge)
Hem visitat la Biblioteca Azorín que està al Passeig de Ramiro, molt aprop del Postiguet. Ens han ensenyat una col·lecció d'Alfabets il·lustrats molt bonics. A més, César i Pedro ens han contat històries, ens han llegit poemes i hem jugat amb les lletres. Ho hem passat molt bé !!!
Punxeu la imatge per a veure l'àlbum:
De todas las etapas de la historia que hemos estudiado, la Edad Antigua y en concreto la civilización Egipcia nos ha encantado. Además con todas vuestras interesantes aportaciones y lo bien que nos lo habéis explicado, hemos aprendido mucho: Adrián, Izan, Daniel, Javier, Alejandro y Ella...¡¡¡Gracias !!!
Clic en las fotos y trabajos:
Wangari Maathai (1940-2011), bióloga y ecologista keniana, además de activista política, fue la primera mujer africana en recibir el Premio Nobel de la Paz en 2004 por "su contribución al desarrollo sostenible, la democracia y la paz".