Mostra totes les entrades de FRANCISCA SANCHIS BORONAT

Últims dies de curs! FOTOS

Estem vivint els últims dies de curs i volem compartir aquestes fotos d'uns grans moments per a recordar,

clic a les imatges:

Jocs d'aigua                                                       Último día de curso

      

Els ecosistemes                                         Dia Mundial del Medi Ambient

     

Últim dia a l'Hort!                                       Portada Treballs

  

Calendari col·laboratiu: Dones en la Història

Els alumnes del centre amb els seus mestres, han participat en aquest Calendari, sumant-se al repte col·laboratiu: "Mujeres en la Història" junt a altres centre escolars tant de primària com de secundària.

-PODEU VEURE LA INFORMACIÓ A LA WEB DE LES JORNADES.

Cada classe havia de triar una dona important, al llarg de la Història, fer una xicoteta ressenya biogràfica i un dibuix.

Les biografies podien "enriquir-se" afegint-hi un Codi Qr amb altra informació codificada, com una web, un vídeo, imatge, etc per a després escanejar-ho amb la tauleta o mòbil.

ÀLBUM DE FOTOS (CLIC)

Jornades Culturals 2018: Científiques amb MAJÚSCULES

Els dies 9, 10 i 11 d'abril es duran a terme al nostre centre les Jornades Culturals 2018 amb el títol: "Científiques amb MAJÚSCULES", dedicades a les dones i la Ciència. 

Els recursos i totes les activitats, que s'han fet al col·legi des del mes de gener i les que farem durant les jornades culturals relacionades amb les dones i la ciència, estaran arreplegades al espai web: (clic a la imatge)

 

Anem a la Biblioteca Azorín!

Hem visitat la Biblioteca Azorín que està al Passeig de Ramiro, molt aprop del Postiguet. Ens han ensenyat una col·lecció d'Alfabets il·lustrats molt bonics. A més, César i Pedro ens han contat històries, ens han llegit poemes i hem jugat amb les lletres. Ho hem passat molt bé !!!

Punxeu la imatge per a veure l'àlbum:

  

¡¡¡Egipto nos chifla !!!

De todas las etapas de la historia que hemos estudiado, la Edad Antigua y en concreto la civilización Egipcia nos ha encantado. Además con todas vuestras interesantes aportaciones y lo bien que nos lo habéis explicado, hemos aprendido mucho: Adrián, Izan, Daniel, Javier, Alejandro y Ella...¡¡¡Gracias !!!

Clic en las fotos y trabajos:

    

 

CARNAVAL’ 18

El pasado jueves celebramos el Carnaval STEAM de la Ciencia y la Tecnología: robots, smartphones, apps, muchos científic@s Y... los de 2º...muchísimos R2D2 !!!

Salimos a desfilar alrededor del colegio acompañados por una batucada muy rítmica y bailamos todo lo que pudimos !!!

ABRID LA CARPETA: