Calendari col·laboratiu: Dones en la Història

Els alumnes del centre amb els seus mestres, han participat en aquest Calendari, sumant-se al repte col·laboratiu: "Mujeres en la Història" junt a altres centre escolars tant de primària com de secundària.

-PODEU VEURE LA INFORMACIÓ A LA WEB DE LES JORNADES.

Cada classe havia de triar una dona important, al llarg de la Història, fer una xicoteta ressenya biogràfica i un dibuix.

Les biografies podien "enriquir-se" afegint-hi un Codi Qr amb altra informació codificada, com una web, un vídeo, imatge, etc per a després escanejar-ho amb la tauleta o mòbil.

ÀLBUM DE FOTOS (CLIC)

Jornades Culturals 2018: Científiques amb MAJÚSCULES

Els dies 9, 10 i 11 d'abril es duran a terme al nostre centre les Jornades Culturals 2018 amb el títol: "Científiques amb MAJÚSCULES", dedicades a les dones i la Ciència. 

Els recursos i totes les activitats, que s'han fet al col·legi des del mes de gener i les que farem durant les jornades culturals relacionades amb les dones i la ciència, estaran arreplegades al espai web: (clic a la imatge)

 

Anem a la Biblioteca Azorín!

Hem visitat la Biblioteca Azorín que està al Passeig de Ramiro, molt aprop del Postiguet. Ens han ensenyat una col·lecció d'Alfabets il·lustrats molt bonics. A més, César i Pedro ens han contat històries, ens han llegit poemes i hem jugat amb les lletres. Ho hem passat molt bé !!!

Punxeu la imatge per a veure l'àlbum:

  

¡Música maestro!

La pasada semana tuvimos la visita de Miguel, abuelo de Pablo de 2ºB que vino a enseñarnos y a tocar los instrumentos de la familia de cuerda pulsada: Guitarra, Bandurria y Laúd. Hemos aprendido y disfrutado con las diferentes formas de rasguear esta familia de instrumentos.

Además la profe de Música Anja nos recordó sus características y partes. También pudimos tocarlos un poquito y ver las diferentes cuerdas y púas. ¡Muchas gracias Miguel y Anja!

Os dejo unas fotos, clic a la carpeta:

Día de la Paz

El pasado día 30 de enero participamos en la tradicional Carrera Solidaria con todos los alumnos del centro para celebrar el Día de la Paz. Nosotros corrimos con 5º A, lo pasamos muy bien e hicimos nuevos amigos.

Comparto la carpeta con las fotos para recordar. CLIC:

Blocs d'usuaris de la Comunitat EduTicTac