e-Learning

e-Learning

by Deleted user -
Number of replies: 0

Obric el fil al foro després de visualitzar aquest

.

Crec que el tema s'ho mereix.

Constantment estem reflexionant sobre com millorar la nostra pràctica pedagògica utilitzant les TIC, doncs, potser podriem començar a discutir sobre noves pràctiques que ens funcionen o, simplement fer una anàlisi de tant en tant d'allò que cal canviar.

Després de mirar el video "De l'e-Learning al Learning" veig que se m'escapen moltes coses. L'ensenyament asíncron (Moodle) junt a un ensenyament sincron (aules virtuals en temps real amb video interactiu) fan que l'educació entre en una nova dimensió.

Però com portar aquesta tecnologia a la pràctica concreta de la vida a l'aula? I el que és més difícil, com resistir les protestes davant el canvi d'alumnes i companys?

Es vislumbra una esquerda digital molt més àmpla per als nous temps.

Potser les TIC ja formen part de la societat, però costa molt adonar-se'n de la seua importància i de la revolució que suposen de cara als desenvolupament eficient de la societat.

Per què ens empenyem a transmetre el coneixement amb unes fotocòpies estàtiques, en blanc i negre, no interactives, unidireccionals i no customitzades a les necessitats de l'alumne.

No tinc resposta per a aquesta qüestió...

Tampoc tinc una iniciativa clara del que hem de fer.

Mentrestant potser l'esquerda digital avança sense saber ben bé què en de fer per ofertar una educació eficient, de qualitat i adaptada als nostres temps.

Salut