Fòrum social

FORUMS COORDINADOR TIC O MESTRE A CASA

 
Picture of Laura Martin
FORUMS COORDINADOR TIC O MESTRE A CASA
by Laura Martin - Tuesday, 6 September 2016, 10:55 PM
 
Bona nit:

Perdoneu però vaig perduda. Estic intentar esbrinar dues coses i des de mestre a casa dins de la coordinació tic m'he clavat en un forum per preguntar per la sincronització de l'alumnat i l'autorització (document) de les famílies. La cosa es que a mi em diu quan envie la consulta: operació feta correctament però després no la veig. A més, no se com de sobte em puc trobar en un altre foro on les consultes són antigues. Inclús per fer aquesta consulta, no sé si ho fet on i com toca.

No sé si m'he explicat bé i em podeu ajudar.

Gràcies i salutacions.

Laura
Picture of Samuel Soriano
Re: FORUMS COORDINADOR TIC O MESTRE A CASA
by Samuel Soriano - Wednesday, 7 September 2016, 8:33 AM
 

Hola Laura, jo si puc visalitzar la teua consulta, mira ací, el que no sé és si algú et podrà resoldre el dubte ja que les persones que administraven el foro han sigut cesades per l'administració, es possible que ho continuen fent de forma no oficial, no ho sé.

Respecte al dubte que tens sobre la sincronització de l'alumnat té que ser el director qui la demane per correu electrònic... i sobre l'autorització no ho recorde, si tens algun model estic interessat ;)

Bondia!

Picture of Daniel Turienzo Nieto
Re: FORUMS COORDINADOR TIC O MESTRE A CASA
by Daniel Turienzo Nieto - Wednesday, 7 September 2016, 10:59 AM
Picture of Emili Hernández
Re: FORUMS COORDINADOR TIC O MESTRE A CASA
by Emili Hernández - Wednesday, 7 September 2016, 5:40 PM
 

He trobat en el foro :


"Tienes un modelo de autorización disponible en la misma Comunidad de CTICs, en el apartado DOCUMENTACIÓN - La Web - Mestre a Casa - Guías de Referencia Rápida - Administración (http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=4700720837&name=DLFE-62903.odt)"