LliureX

problemes amb clients lleugers i lliurex

 
x
problemes amb clients lleugers i lliurex
by francesc juan - Monday, 1 June 2015, 10:06 AM
 

Bones,

Divendres ens van arribar clients lleugers per renovar l'aula d'informàtica. Són HP molt xulos. el problema és que al provar un d'ells m'he trobat en que a la pantalla no apareix tota la pantalla de lliurex i per poder vore la barra de baix he de moure el ratolí. També a dreta i esquerra. He intentat canviar resolució i demés però no he pogut arreglar-ho.

Disculpa Alfons estic editant la meua entrada perquè no m'havia adonat que tu ja havies detectat i exposat aquest problema.

Ací estan les fotos

Alguna idea? Gràcies!Arreglat

He canviat la resolució de pantalla i ho he arreglat però al reiniciar torna a aparèixer amb la configuració de pantalla mal

Salutacions

Salutacions!
Re: problemes amb clients lleugers i lliurex
by Tàfol Nebot gómez - Tuesday, 1 March 2016, 11:46 AM
 

Hola Francesc Juan,

He afegit una solució a aquest problema a wikimanuals. Aquesta solució me la va donar una tècnic del SAI.

Una pregunta: Eixos clients lleugers tarden en iniciar sessió? Jo tinc uns quants amb Lliurex 15 en el servidor i terden moooolt en iniciar sessió. Una vegada inicien, van prou bé.

Salutacions!
Re: problemes amb clients lleugers i lliurex
by Tàfol Nebot gómez - Thursday, 3 March 2016, 12:54 PM
 

Hola, he solucionat el tema de que els clients lleugers tarden molt en iniciar sessió. Després de fer una actualtizació del server i del mirror he creat una imatge LTSP nova. No m'ha valgut actualitzar la imatge LTSP que hi havia.

Salutacions