LliureX

Afegir arxius a client LTSP

Afegir arxius a client LTSP

by Antonio Coloma -
Number of replies: 2

Hola a tots/es!

Ja hem començat de nou .. a la marxeta ;)

En el meu centre hem instal·lat un sistema de fotocòpies i impresores per codi i targetes, de tal manera que cada profe i alumne té la seua targeta "prepago" per fer fotocòpies i imprimir. Fins ahi tot clar. (El programari és papercut-ng).

Aquest programari està instal·lat al servidor de sala de profes (on hi ha 3 clients ltsp). El tema està que vull afegir a la imatge ltsp uns arxius per a que el sistema funcione als clients lleugers també i no se com ... Algú pot iluminar-me? Quan entre amb els usuaris al server funciona perfectament, però com que en la imatge no estan els arxius necessaris, des dels thin clients no funciona.

Moltes gràcies i ànims a tothom!

Antonio Coloma.

 

In reply to Antonio Coloma

Re: Afegir arxius a client LTSP

by Pep Pons -

En linux tens gestionadors de impressió PYKOTA, el problema és la configuració. Però seria que cada professor estiga registrat en el servidor en mateix nom d'usuari i contrasenya que el de la targete que utilitzeu en la fotocopiadora.

Jo no ho he provat, ja que el temps i dedicació que hauria de donar personalmen en configuració resultaria més car que les impressions de tot el claustre.

 

In reply to Antonio Coloma

Re: Afegir arxius a client LTSP

by Antonio Coloma -

Hola de nou!

Gracies per l'aportació però ja he resolt el problema.

Ho explique:

En el server, la imatge dels clients lleugers està en /opt/ltsp/llx-client

Aquest directori és l'arrel dels clients. Ahi he navegat fins la carpeta on havia d'incorporar els fitxers necessaris i els he creat amb els permisos corresponents.

Després he obert el ltsp admin i a la part de Gestiona imatges he pulsat en "Apply to image".

Ha creat la nova imatge amb els fitxers i a còrrer!

Ale .. doncs una cosa més. S

Un saludet!

Antonio Coloma