beethovenBeethoven,
Bach, Mozart, Prokofiev i Vivaldi son els cognoms d´alguns dels músics més famosos de la història. En aquesta activitat coneixeràs alguns fets importants de la seua vida, els quals t'ajudaràn a trobar el seu secret, és a dir, el verdader secret dels grans compositors.

Per a conseguir-ho has de completar la següent fitxa amb les dades de cada compositor. Utilitza la informació dels autors que apareix a la mediateca.

La següent serie d'activitats et donaràn les pistes que necessites per a resoldre aquest gran enigma. Quan hages trobat la frase misteriosa lliura la fitxa al teu mestre.

 

 


 

Requisits tècnics

Maquinari: El joc està provat i funciona correctament en equips amb processadors de 400 MHz i 128 Mb de RAM amb una resol.lució de pantalla de 800x600. Funciona perfectament en configuracions superiors.

Sistemes operatius: Windows 98, XP o Vista, Macintosh i versions de Linux que tinguen suport de Java 5 o superior. Ha estat provat satisfactoriament amb Lliurex i Edubuntu.

Navegadors: El joc està provat amb els navegadors Mozilla Firefox, Epiphany, Opera e Internet Explorer. En general no hi ha problemes.

La fitxa de l´alumne està realitzada amb l´OpenOffice 2.0 també està disponible enformat pdf.

Per a compilar l´activitat en Moodle s´ha utilitzat la versió 1.8.6